Пандемията от коронавирус не спря бившия футболист на Етър и Локомотив Горна Оряховица Антоний Балъков да се ожени. 31-годишният младоженец е племенник на легендата Красимир Балъков. Антоний Балъков и съпругата му Стела Иванова си казали заветното "да" с маски. На церемонията в ритуалната зала на община Велико Търново не присъствали техните семейства, близки и приятели, а само кумовете и братът на младоженеца, който влязъл в ролята на фотограф.

Двамата влюбени разказват, че около сватбата имало много забавни моменти, които със сигурност ще помнят завинаги.
Булката е носителка на титлата „Мис Веге България“. Двойката е заедно от 4 години и от известно време живее в Германия, където младоженецът работи като треньор в детски футболен клуб.

"Прибрахме се от Германия, стояхме под карантина, отложихме датата на сватбата два пъти и резултатът от това са халките ни с грешно гравирана дата на венчавката. Всички наши роднини и приятели се забавляват с преживяването ни тези дни", сподели Стела пред "Борба".

снимка:Спортал


Тя разказа, че със съпруга й не предполагали, че положението у нас и по света ще се усложни толкова много, но все пак решили да минат под венчило. Кумовете им приели веднага идеята, а от общината своевременно задействали организацията по сватбата.