Днес, 24 ноември, Пловдив ще се размекне от красотата на 12-те фатални претендентки за най-желаната титла на България - Playmate Of The Year 2017. 13-ата красавица Ева от Ереван е в родината си и чака виза, за да може да се включи на финала. Това ще е последното официално представяне на кандидатките преди големият финал на 28-и ноември в Megami Club – Hotel Marinela в София. Сред участничките тази година могат да се видят основно момичета с естествена красота, без импланти или корекции. Или както колегите вече ги нарекоха - еко-плеймейтки.

В Winter Plovdiv ще бъде първият пловдивски клуб, в който момичетата ще се представят, за да спечелят повече гласове за себе си, защото и тази година, както и миналата, гласуването в интернет е от съществено значение, наравно с гласуването на журито. Палитрата от спиращи дъха красавици е голяма. Сред тях има поетеса; богата бизнес дама, решила след развода си да започне нов живот именно с участие в конкурса; известна актриса от риалити сериала "София ден и нощ" красавица, чието хоби е поправка на състезателни пистови мотори; собственички на бар и лично стрелбище, както и прочутата стрийптийз принцеса Пандора, за чиято кутия разказват, че била отваряна най-вече от жени. В коктейла от сексапил има още и атомна блондинка от Севлиево, непокорната Нора и натурализирана украинка от Варна - Марешка (държаща да подчертае, че няма нищо общо с Марешки). Сред горещите претендентки е и арменска принцеса, която по странен начин е решила да отмъсти на властния си и богат баща - известен арменски политик - като се снима гола за българския Playboy. Всички могат да гласуват за своята фаворитка на www.playboy.bg/playmates2017 до 28 ноември.

Участничките в четиринайстото издание на Playmate of the Year още от сега са заявили, че след полунощ ще завършат нощния поход с визита на новооткрития Megami Club Plovdiv. А опитът показва, че където и да се появят – палят пожари.

Всичко около предстоящия конкурс и неустоимите изкусителки следете във Facebook страницата на Playmate Of The Year 2017.