След като чалга концертът на Античния театър преди две години пропадна, звездите на "Пайнер" ще направят нов опит да превземат Пловдив. Този път с мега шоу в зала Колодрума, уточнява вестник "Марица". Поводът е 16-ият рожден ден на телевизия “Планета”, който ще бъде отбелязан подобаващо на 28 ноември.

"За първи път музикалната медия избира да напусне столицата за този спектакъл и да поднесе шоуто на звездите в сърцето на България. Изборът на град-домакин за концерта “16 години Планета ТВ” съвсем не е случаен.



От една страна, в Пловдив са едни от най-многобройните и запалени фенове на телевизията, от друга - градът е стратегически разположен в центъра на страната, и от трета - той се слави с музикалните си традиции. Неслучайно е избран и за Европейска столица на културата през 2019 г.", посочват мотивите за избора си организаторите на концерта.

Те отбелязват също, че Пловдив е градът, в който звездите на музикална компания “Пайнер” се чувстват обичани от своите фенове, а свидетелство за това са огромният брой покани за гостуване в нощните клубове. И обещават 3 часа бляскаво шоу, много светлини и обичани песни за всички почитатели на поп фолка, които ще купонясват в зала “Колодрума”.