Пловдивчанката Кристин Ивановски (Christin Ivanovski) вече е част от холивудското кино.

В мегапроекта на продуцента Дейвид Хейвънер тя присъства с артистичното си име Кристин Калиоп (англ. Kristin Kalliope). Кристин ще изпълнява песента „Child of The King” („Дете на краля“).

Гласово-визуалният магнетизъм на българката очарова американския продуцент и директор на филмовата продукция. Дейвид Хейвънер залага на пленяващия вокал с щедрата перспектива да модифицира и изпее „Child of The King” така, както усеща песента. Кристин отново доказва себе си и американският продуцент отправя бърза покана да се превърне в една от основните фигури на световния му филмов проект.



Снимките на филма „Последният евангелист“ ще стартират в Холивуд. Всеки епизод е екшън трейлър. В сюжета са събития за края на света, много от които се случват. Филмът е шестсериен и адресиран в бъдещето – всичко е с чипове, електроника.

Дейвид Хейвънер е сценарист на продукцията и един от актьорите. Изпълнява ролята на Джон Роудс – федерален офицер, ръководещ преследването на християните. Една нощ обаче той има среща с Бог и се превръща в духовен войн, като трябва да спаси не само истинските вярващи, но и да покаже правилния път на измамените. Посланието – " Америка отново божествена!".



Дейвид Хейвънер участва във филмите „Смъртоносна нинджа“, „Легионът: Последният Екзорсизъм“ , “Драконова ярост”, ” Ангелско острие”,” Незаконен пророк”. Сценарист, режисьор, продуцент и актьор в над 30 успешни филма. Високоефективен в дистрибуцията на артпродукции. Утвърдил е много заглавия по целия свят.

Грациозната българка с артистичното име Кристин Калиоп се присъединява към звездната компанията на актьорите Ричард Тайсън, Памела Бах-Хаселхоф от „Спасители на плажа“, Карла Перес от „Пауер Ренджъри“, Джон Кларк Гейбъл, Робърт Леошок, Ник Манкузо