Албена Кючукова от Пловдив спечели 112  550 от Къртицата.

Сумата бе натрупана за трите месеца, в които риалитито питаше зрителите кой е саботьорът.

Албена получи парите, след като отговори правилно на всички въпроси в теста. Дамата от Пловдив даде  десет верни отговора.

Тя призна, че ще използва част от парите за да пътува със семейството си. Чекът беше връчен от програмният директор на TV7 Надя Костова, която пожела на победителя парите да й донесат още повече късмет.

Осем верни отговора даде останалият на второ място Димитър Кръстев от Хасково. Със седем верни отговора на трето място се класира Марийка Дотова от Варна.

Тримата зрители бяха изтеглени чрез жребий сред всички фенове, които са изпратили смс с предположение за това кой е Къртицата. На живо в предаването “Жените говорят” на Терминал 7 тримата се явиха на тест воден от продуцента на “Къртицата на светло” Витомир Съраиванов.

Сред десетте въпроса, на които  тримата трябваше да отговарят, бяха: В коя група влезе в Базата Къртицата?, Кой от участниците напусна пръв шоуто и стана първата жертва на Къртицата?, Коя е любимата храна на Къртицата? Гости на “Жените говорят” с Жени Калканджиева и Мая Савова бяха финалистите в Къртицата - Кирил Ефремов, Марина и Любо, които разказаха какво им даде и какво им взе най-мащабното риалити.

Кирил Ефремов призна, че най-трудно му е било да скрие ролята си на Къртица от своята съпруга.