Кулинарката на "Жените говорят" Катето Евро тази неделя имаше необичаен гост в кухнята си. Жив плъх беше пуснат върху плота, на който актрисата твори вкуснотии.

Дали заради камерите и прожекторите, или заради прекаленото женско внимание към него, едрият гризач не издържа на напрежението и се подмокри върху плота, за ужас на самата Евро и останалите водещи на предаването.

Виновник за мишото присъствие в кухнята на "Жените говорят" беше доц. Стоян Лазаров от Природо-научния музей в София. Той гостува в женското шоу заедно с цяла гвардия скорпиони с мощни щипки, огромни боцкащи тарантули, мадагаскарски съскащи хлебарки, червеи, змии и едрия гризач, който е на цели две години. За плъховете това е преклонна възраст, обясни специалистът по всякакви гадинки и отровни твари.



Именно Стоян Лазаров е човекът, който се грижи за "гурме кухнята" в най-мащабното риалити шоу "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване".

Експертът по хлебарки, змии и скорпиони разказа, че действително могат да бъдат много опасни за хората.

Яденето на живи насекоми, което беше предизвикателството за играчите в КЪРТИЦАТА, трябва да става много внимателно, тъй като животното е бързоподвижно и лесно може да ужили човека, с което веднага да предизвика опасен обрив по кожата, пише TV7.