Плъх провали примата на турбофолка Цеца Ражнятович в адриатическата перла на Черна гора Будва.

Острозъбият гризач успял да прегризе кабелите на тонколоните по време на мегаконцерта на вдовицата на Аркан. Инцидентът станал още в началото на спектакъла. Това отложило повторната поява на певицата пред публиката в известната чалготека "Топ Хил" за късно през нощта.

Началото е повече от впечатляващо, а първото парче Цеца изпълнява с колегата си Аца Лукас. Следват някои от най-популярните хитове на 41-годишната нишлийка, което пали страстите сред зрителите. Фиаското става точно по време на изпълнението на мегахита "Београд".



Още след първия рефрен гласът на Цеца заглъхнал по необясними причини. Опитната изпълнителка продължила да пее на "сухо" с надежда екипът й да оправи повредата, но няколко минути по-късно станало ясно, че нещата се сериозни и концертът трябва да бъде спрян.

"Цеца бе бясна от случилото се. Опита да замаже положението, като остави публиката да пее, вместо нея, но това не можеше да продължава безкрайно. Когато й казаха, че техническият проблем не може да бъде отстранен, напусна сцената, без да се извини, и се отправи в гримьорната", коментира черногорската преса. Наложило се от нейно име да се извиняват организаторите на проявата, които помолили ентусиазираните почитатели на изпълнителката за малко търпение.



За тяхно нещастие обаче повредата била премахната едва в два часа през нощта, когато повечето от гостите на дискотеката вече се били разотишли, пишат от bgdnes.bg

След много увещания и обещания за завишаване на хонорара Цеца се появила на сцената в ранните часове на нощта, за да довърши започнатото предишния ден. За да докаже, че все още е №1 в изпълненията на живо, певицата се раздала максимално и накарала малцината останали зрители бързо да забравят за почти проваления спектакъл.