Победата на Рафи в „Като две капки вода“ е била предварително уредена.

Младата звезда на Нова телевизия спечели голямата награда от шоуто в сряда вечерта, но зрителите смятат, че победата му е нечестна.

Повод за подобни коментари в мрежата е фактът, че младият изпълнител е единственият професионален певец в шоуто. И макар от екипа да твърдят, че Рафи няма музикално образование, факт е, че той две години вече се занимава професионално с пеене.

Говори се, че с победата на Рафи от Нова искат да покажат колко успешни са младите им открития. Самият Халваджиян намекна преди няколко седмици за това по време на едно от предаванията.

Втора в надпреварата се класира Милица Гладнишка, а трети любимецът на зрителите Станимир Гъмов. Той също остана неприятно изненадан от изплъзналата му се победа, но изрази симпатиите си към Рафи пред всички.

Останалите участници също поздравиха младия певец за победата, а шоуто приключи със заявка за втори сезон. В него Милица Гладнишка ще бъде гост — жури, тъй като тази година успя да спечели второто място в шоуто.

Що се отнася до Рафи певецът обмисля да продаде колата, която спечели. Младият изпълнител няма нито книжка, нито умее да шофира, така че най-вероятно ще се раздели с лъскавото возило, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.