Победителят от позабравеното риалити „Стар академи“ Марин Йончев вдигна сватба в родния си град Пловдив. Тенорът, който е брат на прочутата оперна певица Соня Йончева, се врече във вечна вярност на годеницата си Николая.30-годишният брат на Йончева също е оперен певец. Двамата с половинката му живеят в Женева. Соня и съпругът й бяха почетни гости на тържеството, а примата се похвали, че танцувала лудо с майка си.

Булката е завършила "Архитектура" в Нов български университет и е положила приравнителни изпити в Женева. Двойката се сгоди миналата година през юли на специално тържество в село Стойките.

През 2005 година на финала на първото риалити телевизионно шоу "Стар академи”младоженецът стана победител, като надви Ивайло Колев. 17-годишният певец беше все още ученик в Музикалното училище в Пловдив, спечели 200 000 лв. и купи къща за родителите си. След десетина години лутане в рока, попа и какво ли още не Марин Йончев вече окончателно е приел да се занимава с класическо пеене и да работи на оперната сцена, предимно със сестра си.