Почитателите на поп звездата Бионсе показаха открито, че изобщо не одобряват приятелството й с американската риалити звезда Ким Кардашиян.

След като двете мадами бяха засечени да купонясват заедно в публиката на концерта на половинките си Джей Зи и Кание Уест в Лондон, феновете на Би я разкритикуваха, че е приела близостта на търсачката на евтина слава, както определят Ким, пише bliasak.bg.

"Бионсе уж се опитва да стои настрана от таблоидите, докато Ким живее заради тях. Малко е странно Бионсе да падне на нейното ниво", смятат почитатели на певицата.

"Бионсе не би трябвало да говори с Ким, тя изобщо не е на нейното ниво и не притежава нейната класа. Би е изискана жена, а Ким е известна с порното и с проваления си 72-дневен брак", пише друг почитател на изпълнителката.

Разочарованите фенове на Бионсе смятат, че тя е плюла на принципите си, след като дълго време не искаше да има нищо общо с Ким Кардашиян. Певицата все още не е коментирала общите им снимки, а за всеобща изненада скандалната брюнетка също мълчи по въпроса. Според запознати тя не искала да сгафи като обсъжда отношенията си с Бионсе тъкмо когато най-накрая е започнала да се сближава с нея.

"Ким иска да спечели доверието й, освен това не иска да изглежда отчаяна за вниманието на медиите. Освен това знае, че ако си изиграе картите правилно, Бионсе ще реши, че тя заслужава да бъде нейна приятелка", издал източник.