Още в първия ден на септември започва отмяната на концерти и участия заради коронакризата в лекия жанр. Този път крак повлече Глория, която се разболя навръх Нова година след участие в хотел край Пловдив. Тогава тя влезе в болница заедно с 80-годишната си майка. Преди малко стана ясно, че Гло отменя концерт, макар че другите й колеги все още обикалят по градове и дискотеки.

Въпреки препълнените чалготеки Преслава, която в началото на коронакризата през март 2020 първа се отказа от срещи с публиката, продължава да работи на макс, а същото се отнася за кумицата й Софи Маринова, която има най-много участия. До последно явно ще работят и Деси Слава и Камелия.

Глория трябваше да пее в Пловдив заедно с дъщеря си, Николай Славеев, както и балет "Fame". Това трябваше да бъде първият концерт на Глория в Античния театър. През лятото тя изнесе подобен концерт и в Бургас, но почитателите й в Пловдив ще трлябва да почакат до догодина. "Пълен хаос , хората се притесняват и някои започнаха да връщат билетите си ! За нас е най важно ,хората да са спокойни ,да се забавляват ,не да се страхуват ! Надяваме се на по добри времена за концертна дейност", обясни младата баба.