7 от 7 - това е равносметката на криминалния сериал "Под прикритие" от 19-тия международен фестивал "МедиаМикс", който завърши късно снощи в курорта Албена, съобщи БНТ.

"Под прикритие" беше избран за победител във всички седем категории на поредното издание на международния фестивал "МедиаМикс". В онлайн гласуването, в което зрителите имаха възможност да избират от най-актуалните телевизионни сериали, продукцията на БНТ спечели безапелационно седем награди.

"Честно казано за мен също е необяснимо, но явно хората го харесват. Не само, че ме учудва, даже си мислех, дали не ми е малко неудобно, но в крайна сметка реших, че не", реагира продуцентът Димитър Митовски.

Екипът на сериала беше отличен в категориите за сценарий, кастинг, продуктово позициониране, музика, оператор, режисьор и най-важната награда - "Златна корона" за най-добър сериал.

"В интерес на истината не очаквах 7 от 7, но това е абсолютно видимо, включително и сега, когато гледах трейлърите на другите конкурентни сериали, е изключителното качество на сериала "Под прикритие", сподели Севда Шишманова, програмен директор на БНТ1.

Предстои най-успешният български сериал да получи своето четвърто продължение, за което създателите обещават да е много изненадващо и много по-различно от първите три сезона.