Ани Хоанг отпразнува своя 29-и рожден ден и този път получи от приятеля си Люси Иларионов среднощна заря. Красивите фойерверки можеха да докарат и бой от събудени съседи на двойката, както се притесняваше режисьорът, но за щастие до подобна развръзка не се стигна. Всяка година на този ден Люси успява да я изненада с оригинални хрумки. През годините той е имал и доста екстремни идеи за нестандартни подаръци, но явно ковид кризата, която докара големи загуби във фолка и грижите около новия ресторант на двамата в Елин Пелин са накарали влюбеният мъж тази година да мине по-тънко.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ani hoang(@anihoang) on

В момента Хоанг се е отдала изцяло на своя ресторант, защото той е една от големите й сбъднати мечти. Въпреки че стартът на новия бизнес съвпадна с началото на пандемията, певицата е оптимист за бъдещето на своя кулинарен рай, защото е вложила душата и сърцето си. Точно тук посетителите могат да похапнат от любимите пици от нейното детство.

Двамата с Люси са вложили доста усилия и време, за да открият онези специални движещи се ленти за печене от миналото, от които пиците излизаха топли-топли и ухаещи неустоимо вкусно. Ако се питате пък коя пица най-често си похапва Ани Хоанг, това без съмнение е капричоза, защото тя й е любима.