Най-красивата Мис на Бургас - Йовита Георгиева засне уникална фотосесия. Хубавицата, която се класира втора след противоречивата мис Тамара Георгиева в националния конкурс „Мис България 2017“, е лице на кампанията за новата "Кралица на Бургас". Синеоката красавица позира пред обектива на баща си - фотографа Росен Георгиев в зашеметяваща рокля, дело на асеновградският дизайнер Стоян Радичев, чиито модели ще облекат и претендентките за короната в бургаския конкурс това лято.

Гримът е дело Рени Радева, а за стилната си прическа Йовита се довери на екипа от VIP Studio Christian of Roma.
Бургазлийката засне впечатляващите кадри именно на фона на морето, защото според нея то носи вдъхновение, спокойствие и красота – всичко, което иска да отправи като послание в една снимка.
По традиция всяка носителка на приза „Кралица на Бургас“ е лице и на кампанията в търсене на следващата.

Ето какво съветва Йовита тазгодишните претендентки:
"Аз се впуснах в тази приказка без да очаквам нищо, като на шега и изживях емоция, която е неописуема с думи. Животът ми се преобърна на 180 градуса. Сега се чувствам различно, станах още по-отговорна, защото да носиш короната на Бургас не е просто да имаш повече ангажименти, свързани с модата, трябва да знаеш, че от тук нататък ти си лицето на този град и трябва да си пример с делата и постъпките си.
Горда съм, че участвах и спечелих Кралица на Бургас и приветствам другите момичета да не се чудят много, защото емоцията си заслужава!"
Официалния кастинг за "Кралица на Бургас 2018" ще се проведе на 13-ти юни от 10:00 до 16:00ч в градината на бар Кашмир, а финалът на конкурса ще е на 15.07.2018г в Летния театър на Бургас с вход свободен.