Колкото и да обичаме да виждаме щастливи холивудски двойки, има такива звезди, за които е по-добре да останат разделени от половинките си.

Вижте кои са знаменитостите, за които се надяваме никога да не се съберат отново...

Памела Андерсън и Томи Лий

Всички близки на русокосата сексбомба Памела Андерсън се надяват, че мъжът, с когото ще остарее да не е Томи Лий. След три развода и няколко ареста за домашен побой едва ли рокаджията е перфектната половинка за Пам. Той обаче не е на това мнение. "Опитвахме се са оправим връзката си поне 800 пъти, но на 801-вия ще успеем. Децата ни са щастливи, когато ние сме заедно", твърдеше той. Въпреки това се съмняваме че блондинката е на същото мнение.



Дженифър Анистън и Джон Мейър

Звездата от сериала "Приятели" Дженифър Анистън и музикантът Джон Мейър имаха кратка, но много страстна връзка. Джен даде на инфантилния си любим достатъчно възможности да започне да се държи като нормално гадже, но той не оцени шанса. Според слуховете единствено сексът задържал двамата заедно, но за една хармонична връзка е нужно много повече.



Сиена Милър и Джуд Лоу

В никакъв случай не обвиняваме Сиена Милър за това, че прие обратно Джуд Лоу след като той й изневери с бавачката на децата си. Надяваме се този път да си е взела поука и да е наела по-грозна гувернантка.



Уитни Хюстън и Боби Браун

Певицата Уитни Хюстън направи много грешки в живота си, една от които беше бракът й с Боби Браун. Освен че често използваше жена си за боксова круша, Боби я тласна и към наркотиците. Въпреки шумния развод, който си спретнаха, двамата останаха в относително добри отношения. Дори през март тази година купонясваха заедно, а очевидци твърдят, че двамата се отдали на старите си пороци и се надрусали в името на доброто старо време. Да се надяваме, че скорошният годеж на Боби Браун ще му помогне да си стъпи на краката.

Източник: bliasak.bg