Певицата Гери-Никол най-после даде отговор на феновете си, дали ще става чалга певица и подписала ли е договор с чалга компания номер 1 - "Пайнер".

Яката дупара завъртя новото си видео "Бутай", което до голяма степен не изневерява на досегашния й стил, но се усеща и попфолк привкуса, към който явно ще се стреми оттук нататък. Единственото, което младата изпълнителка опроверга е влизането си в меката на лекия жанр - "Пайнер". Очевидно фурията няма да се нареди до пайнерките Галена, Анелия, Емануела и Преслава, които са сред първите в димитровградската компания. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol)

Новото парче на Гери е "Бутай", а провокативното видео към него е заснето на остров Бали. За по-малко от ден, то събра над 100 000 гледания в YouTube. Уви, реакцията на феновете й не задоволи  жаждата им за нов хит. "Всички имахме нужда от нещо като “Направо ги убивам” за това лято", коментират под видеото. Други иронизират, че след "Бутай", догодина Герито ще пее "Друсай", а през 2023 "Мачкай". Имаше и упреци, че певицата пуска песни през две години.