Албена Вулева бе погребана във Фейсбук. А инициатор на виртуалното й погребение бе скандалният стилист и дизайнер Валентин Кулагин.

Руснакът публикува на стената си в социалната мрежа R.I.P Албена Вулева, което стана повод и за доста тревожни съмнения, че скандалната водеща наистина е починала.

Малко по-късно скандалният дизайнер допълни статуса си като написа „Стайлинга ти and ur bitchy attitude ще ни липсва в ефир. Нека я почетем с 1 минута мълчание, въпреки че тя по - би се зарадвала на 1 минута обсъждане.“ С което даде ясно да се разбере, че просто се заяжда с нея.

За враждата между двамата се говори от доста време, като запознати издават, че двойката не пропуска да си размени „любезности“ не само в интернет, но и по светски партита. Причина за спора е компрометиращ репортаж, който бившата водеща на „Панаир на суетата“ излъчи по повод Кулагин, пишат от



Самата Албена обяви в социалната мрежа, че е безработна и очаква скоро да получи нови ангажименти. Официално водещата напусна ефира на ТВ7, защото вече иска да работи като юрист, но според служители в телевизията всъщност е уволнена. В медийните среди се говори, че пръст в свалянето й от екран има и Валентин Кулагин, който от доста време я ненавижда. Дотолкова, че реши да я погребе виртуално в социалната мрежа. И дори използва черно-бели снимки за целта.