Поп звездата Поли Генова, която завоюва престижното 4-о място в конкурса „Евровизия”, можеше да обира овациите за феноменалния успех на парчето си „Дай ми любовта” под друга фамилия – Кънчева.

Защото сред големите и тайни любови на гласовитото миньонче е 9-месечната й интимна връзка с женения телевизионен водещия Ники Кънчев.

Паметливи столични телевизионери си спомнят, че Поли Генова пленява сърцето на водещия на „ВИП Брадър” през 2007 г., когато е начинаеща изпълнителка и е само на 20 години.

В този момент 47-годишния Ники Кънчев преживява лека семейна криза със съпругата си Даниела. Заради това водещият е очарован, когато в телевизионно предаване чува как Поли Генова го определя като „интересен по един по-интимен начин”. Кънчев, който води и музикално предаване в „Дарик радио” и познава младата певица само професионално, решава да я покани на среща, пише "Уикенд".

„Отношенията между тях се развиха много бурно. Поли се влюби лудо в Ники Кънчев, а и той беше доста хлътнал по нея. Дотолкова, че бе готов да се разведе със съпругата си и да се нанесе да живее под един покрив с младата певица”, спомнят си позабравената любовна афера на Ники Кънчев негови колеги.

*Сн. Нова ТВ

Мистър „Стани богат” даже намира и апартамент, в който да се настани с Поли Генова. Двамата харесват жилище в квартал „Лозенец”, на улица „Кораб планина” и даже ходят на огледи.

Ники Кънчев обаче така и не намира смелост да напусне съпругата си Даниела, с която е заедно повече от 15 години. Някои твърдят, че единствената причина да не се стигне до развод е вестта, че съпругата му е бременна. Така или иначе Ники Кънчев преустановява 9-месечната си извънбрачна връзка с Поли Генова.

За да му отмъсти, разочарованата певица се залюбва с телевизионния оператор Вернер Москов, когото познавала покрай Ники Кънчев.
След бурната любовна авантюра с Поли Генова, Ники Кънчев пък се посвети изцяло на съпругата си Даниела. Тя роди близначета, а огромната трагедия, сполетяла семейството – загубата на малката Криста, още повече сплоти популярния телевизионен водещ и жена му.