През 2017г. bTV ще зарадва своите зрители с 4-и сезон на най-позитивното музикално шоу у нас – „Гласът на България”.

Двама от треньорите в шоуто, които ще премерят сили в намирането на новия глас на България – носителката на приза „Жена на годината” 2016г. в категорията музика, Поли Генова и Графа, представиха днес своя първи съвместен проект – „Слухове”.

Тъй като и двамата музиканти са треньори в новия сезон на "Гласът на България", Графа коментира с усмивка: „Приятелството ни с Поли вероятно ще спре в един момент. Все пак ще се конкурираме”.



„Отдавна го мъдрим този проект, парчето трябваше да излезе септември, октомври, а най-накрая излезе през декември. Снимахме при нечовешки студ, код „Жълто” за силен вятър и Супер Луна. Два дни по 12 часа снимки” – сподели Поли Генова в студиото на „Преди обед”.



„Като бях тийнейджър, си мечтаех да снимам на Камен бряг с хеликоптер, защото тогава нямаше дронове. Беше ужасно скъпо да наемеш хеликоптер за снимки и затова не се осъществи. Но ето, че в това видео съм на върха на скалата. Сбъдна ми се мечтата” – призна Графа.

„А пък моята детска мечта беше да направя дует с Графа” – каза през смях Поли Генова.

„Мисля, че го видях на живо за първи път през далечната 1993 г., когато той беше с дълга коса. Бях гост в предаването на баща му „Хит минус едно”, което празнуваше една година от създаването си” – сподели певицата.