Ден след като поляха рождения ден на „Бон-бон” в столичен клуб Поли Генова и LaTiDa отлетяха за Лондон.

Певиците са в британската столица по покана на принц Кирил, който е сред патроните на Коледно гала парти редом до посланика ни Константин Димитров и президента на Bulgarian City Club Джон Брисби.

Бляскавото събитие ще се проведе тази вечер в българското посолство, а бизнес и дипломатическият елит броиха по 50 паунда за билети, които се продаваха само авансово и само онлайн.

Целта на концерта е набиране на средства за Карин дом във Варна, в който са настанени само деца със специални потребности. Освен отличничката от „Евровизия” в Стокхолм и гласовитите Бети, Яна и Деси в програмата ще прозвучат фолклорни изпълнения на Лондонския български хор, в който влизат 42-ма певци от различни националности.

През септември те подкрепиха Найджъл Кенеди по време на лайва му в зала 1 на НДК и не оставиха сухо око с интерпретациите на „Седнало е Джоре дос” и „Девойки, мари, хубава”.

Народни танци и аукцион в подкрепа на дечицата от морската ни столица ще завършат галата, билетът за която включва изискан бюфет и неограничени количества шампанско. Поли Генова и LaTiDa ще останат още три дни в Лондон, за да разгледат красотите му. Първото си селфи на британска земя те направиха от Хайд парк, точно срещу входа на легендарната Royal Albert Hall. “Нашата мечта”, написа Поли във Фейсбук, загатвайки желанието си скоро с приятелките й да пеят на тази престижна сцена.