Да се позволи на сцената на „Евровизия” да излязат повече от 6 души пледира Поли Генова.

„Това правило действа вече 60 години. Моля ви – поне 10 човека!”, апелира българката, която се класира четвърта на конкурса в Стокхолм с If Love Was A Crime. Колосалния си хит Поли представи и като специален гост на детската „Евровизия” в Малта, където деветото място през уикенда зае слънчевата Лидия Ганева.

Гърбът й на сцената в Средиземноморския конферентен център във Валета пазеха Деси, Яна и Бети от LaTiDа, с които бяга гвоздея в програмата на подгряващото парти за „Евровизия” в популярното Hard Rock Cafe. Те прекараха почти седмица в Малта, но признават, че са успели да се разходят и разгледат едва в последния ден от престоя си. Затова пък сега искат да се върнат, но вече като туристи. Впечатлени са от архитектурата и историята на малкия остров.

В началото на декември на Поли ще отпътува за Лондон, където ще изнесе серия от концерти. Феновете й чакат с нетърпение и дуета й с Графа - „Слухове”, чийто клип двамата заснеха преди дни. „Докато снимахме, духаше страховит вятър, беше много студено. Песента отбелязва един по-различен стил в кариерата ми. Доближава се до If Love Was A Crime”, обяснява бившият кадър на „Бон-бон”.