Поли Генова лекува раздялата с бившето си гадже Вернер Москов с пътешествия.

Музикалният журналист напусна певицата, докато тя участваше в риалити формата „Музикална академия”, завършил през декември.

Вернер си събра багажа и се изнесе от жилището й, без дори да й остави бележка.

Преди няколко дни Поли и нейни приятелки се върнаха от Виена. Там момичешката тайфа инспектирала магазините и се наслаждавала на чудната архитектура и история на мястото.

В момента изпълнителката на „Солени дни” обикаля най-живописните кътчета на България - Котел, Копривщица, Трявна. В близките месеци Поли смята да пътува в чужбина.

Пред свои дружки певицата споделила, че не е толкова лошо да е сингъл и да не се съобразява с претенциите на мъж до себе си. Докато била с Вернер, той не искал двамата да напускат София. А ако тя предложела дори и най-невинната екскурзия - примерно до Пловдив, той веднага почвал да й прави фасони, информира bliasak.bg.

За него градове като Велико Търново или Стара Загара, които Поли смятала да посети, били тотално демоде и направо губене на време. Ако пък искала да отиде с приятелки в чужбина, той започвал със сценките. Вернер настоявал да се разхождат предимно из столичните молове, да се срещат с негови приятели, да прекарват по няколко часа в магазините за дрехи или пък да гледат кино.

Журналистът също не страда особено от раздялата си с Поли. Светски фотографи често го засичат в нощни заведения в компанията на различни хубавици. Вернер рядко коментира връзката си с Поли.