Певицата Поли Генова потвърди, че има нова тръпка, на категорично отказа да разкрие повече подробности за нея. В интервю за „Преди обед” тя отговаряше едносрично на въпросите на Сашо Кадиев за любимия си, като не разкри нито името му, нито професията му, въпреки че синът на Катето Евро направо я бомбардираше с питания. Явно Поли е решила да пази в тайна личния си живот, след като преди години тогавашното й гадже Вернер я заряза пред очите на цяла България. Дълго време след това смятаха, че певицата е урочасана, тъй като никой не се задържаше при нея, а напротив, повечето си тръгваха още в самото начало.

Завистници дори я обявиха за лесбийка, но Поли отмина с мълчание жълтите писания. Днес обаче тя изглежда перфектно, а усмивката й не слиза от лицето. Това очевидно се дължи на новата й любов.
Тя наскоро се прибра от Амстердам, където празничната украса отдавна е готова. „Няма нищо по-хубаво от празничния дух, който обикаля навсякъде и топли сърцата на хората“, сподели тя.

„В Холандия, където прекарах известно време, хората наричат Дядо Коледа Синтерклаас. При тях той пристига на Никулден. Естествено, той е облечен в червени одежди, със заострен мустак и естествено носещ чувала с подаръците. Холандските семейства празнуват празника на Свети Николай у дома с много вкусна храна, горещ шоколад и специална торта, направена във формата на първата буква на фамилното име на семейството“, допълни Поли.