След триумфа на Поли Генова на „Евровизия" младата певица е на път да стане първата истинска световна звезда на България. Макар че мечтата на много нашенци страната ни да е на три морета сигурно никога няма да се сбъдне, успокоението е, че поне българската песен от конкурса вече се слуша на много повече от три.

Тази седмица Поли замина за Лондон за серия клубни участия. Говори се, че там я спирали по улиците, искали й автографи, молели я за общи снимки и се държали с нея като с истинска звезда. „Още не мога да повярвам, че това ми се случва", споделяла щастливата Поли със свои близки.

Лондон обаче не е единственото място, което е успяла да покори. Тя все още не е обявила официално къде ще бъдат следващите й спирки, но се говори, че поканите валят буквално от всички места по света. Фенове на певицата я молят да направи концерти в Русия, Турция, Испания и Португалия. Това не е учудващо, защото в четирите държави парчето й „Ако любовта беше престъпление" беше един от най-големите клубни хитове още преди финала на „Евровизия". След конкурса вече фигурира в почти всички местни музикални класации, а Поли има солидни фен клубове.

Дори украинците са влюбени в нашето миньонче и скандалът около първото място на песента им на конкурса по никакъв начин не влияе на обичта им към Поли. В Литва също искат да видят на живо изпълнителката.

Към младата певица обаче валят покани и от други континенти, твърдят източници на „Всеки ден". Певицата има фенове дори в Латинска Америка. Те я молят да направи турне в Бразилия и Аржентина.

„Най-красивата си на Балканите", категорични са фенове на нашата изпълнителка от Сърбия. Говори се, че там младите момичета масово бръснели половината от главите си и се изрусявали по подобие на бившата бон-бонка.

Източник: ''Всеки ден'', сн.: Фейсбук