Поп певицата Поли Генова е сигурният победител в „Музикална академия“.

Това стана ясно още в сряда вечерта, когато певицата сложи в малкия си джоб колегите и младите таланти в шоуто, разбра HotArena.net.

Поли е най-добрата, категорични са зрителите на предаването. Неслучайно русата чаровница събра близо 61 на сто от техния вот и се изстреля директно на първото място в категорията си.

Изпълнителката съчета успешно пеене, танц и непрекъснат контакт с публиката, което взриви залата и доведе публиката до истерия. Накрая Поли само скромно вдигна рамене и благодари със сълзи на очи.

„Как успяваш да дишаш, правейки наведнъж всичко това?”, недоумяваха в журито. А вечно критичния Фънки, заяви, че това е най-доброто изпълнение, което е слушал досега.

И ако първото място на Поли беше напълно в реда на нещата, то второто на Криско беше истинска плесница в лицата на всички останали и особено на Дичо. Рапърът пя ужасно фалшиво и въпреки това изпревари бившия фронтмен на Д2, който бе като „атомен блок“ на сцената.

Дичо демонстрира шеметна енергия и дух, а на сцената докато, че дори без репетиции все още умее да владее публиката.

Ако Поли и Дичо трябва да се сравняват с по-възрастните музиканти, може би единствено Петя Буюклиева пее добре колкото тях. Но тя няма същия контакт с публиката, който да накара хората да станат от местата си и да крещят, че искат да слушат още, пише „Всеки ден“.