Букет от 71 рози - ето така Поли Генова изненада баба си за рождения ден.

Жената събра най-близките си хора в тесен семеен кръг, за да отбележи 70-ата си годишнина навръх 13 юли. "Но понеже цветята трябва да са нечетен брой, реших да са с едно повече от годините", обясни Поли Генова.

Баба страшно много се развълнувала. Но до песни така и не се стига - всичко минава в сладки приказки. "В семейството ми никой не се е занимавал с музика. Но тя е човекът, от когото съм научила изключително много", каза още Генова.

Малко след празненството тя се съсредоточава върху работата си. Сега предстои нещо много забавно - ще прави клип. И то не с кого да е, а с футболисти от националния ни отбор, който стигна до 4-ото място на световното първенство по футбол в САЩ през 1994 г. Песента е вече готова, казва се "Оле, але".

"Идеята да направим тази специална песен беше на БНТ покрай студиата за свтовното по футбол. Когато ми се обадиха да ме питат дали искам да се включа, вече бяха говорили с Орлин Павлов. Мария Илиева се включи след това", разказа Поли Генова
Тя е и автор на текста на "Оле, але".

Тримата с Орлин и Мария вече я записаха. В студиото влязоха много футболисти, сред които Йордан Лечков и Ивайло Андонов. Все още обаче не е ясно кога ще бъде заснет клипът към песента.

"Със сигурност ще е в рамките на лятото. Но "Оле, але" няма да е летен хит, а песен, която да остане. Българските спортисти трябва да бъдат окуражавани", каза още Поли Генова.