Само два месеца след като роди първото си дете, Поли Генова не само си върна предишната физическа форма, но и започна подготовката на нов албум, научи Woman.bg. Очарователната певица вече работи по първите парчета от продукцията, която се очаква през есента и успоредно с това се грижи сина си Даниел. Откакто се е появило на бял свят, бебето е изключително спокойно и затова изпълнителката успява да балансира между майчинството и кариерата си.

„Даниел е най-хубавият ми подарък, той е едно малко чудо и най-голямото ми вдъхновение. Сред раждането му имам много идеи, искам да пиша нови песни и да създавам все по-хубава музика“, казва пълната с енергия Поли. Освен че се появи запомнящо се на Годишните музикални награди на БГ Радио, тя участва и във „Фалшив герой“ – мюзикъла, посветен на Тодор Колев.

След като приключи с работата си в студиото и на сцената, и приспи малкия Даниел, Поли разпуска със сериали. Фен е на хитовия „Историята на прислужницата“, от който не изпуска нито епизод. Поредицата по HBO GO разказва за близкото бъдеще, в което тоталитарната власт праща млади и плодовити момичета в сексуално робство, за да раждат деца на заможни, но бездетни семейства. „Сюжетът е плашещо истински и спира дъха! Бих искала да го приемам като антиутопия и това, което се случва на екрана, никога да не става реалност. Историята ме кара да се замисля, особено сега, когато самата аз вече се грижа за един малък човек“, казва Поли. Любимият й мъж и баща на сина й - холандецът Джоузеф, също обича сериалите и затова двамата често си правят домашни „киновечери“. От дивана заедно гледат новия сезон на „Големите малки лъжи“ с Никол Кидман и Рийз Уидърспуун, в който сега се включи и Мерил Стрийп.

Поли и Джоузеф се запознават преди две години на наградите на БГ Радио. След като връзката им става сериозна, холандецът решава да се установи в България. Раждането на сина им през април направи и двамата много щастливи. По случай появата на малкия Даниел младите родители почерпиха семейството и приятелите си с традиционен за случая холандски десерт.