Певицата Поли Генова е на път да вземе едно от най-важните решения в живота си. 31-годишната менторка в „Гласът на България“ скоро ще каже „да“ на настоящия си любим. Актуалното гадже на Поли не е българин, а филипинец, който живее в Европа. Запознали се миналото лято по време на едно от многото пътувания на Генова в компанията на нейни приятели и колеги.

Харесали се и започнали да си пишат в социалните мрежи. Оказало се, че имат много общи интереси, а и химията помежду им била доста силна, писа „Галерия“. Макар да живеят в различни страни, Поли и филипинецът успявали да се виждат сравнително често, а иначе непрекъснато си говорели по телефона.

Освен това Генова твърдяла, че разстоянието поддържало тръпката жива и чувствата им се засилвали. Че връзката им е сериозна засвидетелства и фактът, че тя вече го е запознала със своите родители. Това се случило преди няколко месеца, при гостуването му в България.

Срещата минала конфузно, тъй като той не знаел български, а фамилията на Поли бъкел не разбрала от английски. Така на певицата й се наложило цяла вечер да бъде преводач. След края на ангажиментите й към „Гласът на България“ Генова планира да замине за ляотото с гаджето си. Двамата вече коментират и сватбата.