Шаман три пъти разваля тежка черна магия на Поли Генова. Певицата загубила гласа си и не успяла да го оправи с илачи. Затова се наложило да отиде чак до Бали, където известен шаман й направил три процедури, за да изчисти магията.

От близо година Поли имала съществени проблеми с гласа си и звучала по-зле и от Лили Иванова на концерт през 2018-а. Затова Генов предприела поредица от лечения при редица родни специалисти, Това дало само временно облекчение. Тогава родна светска особа я посъветвала да отиде при ясновидка и да се провери дали няма магия.

Родна специалистка в областта директно й заявила, че има направена черна магия и от дума на дума стигнали до идеята, че трябва да иде до Бали и да се срещне с известен местен шаман, при когото се стичали хора от цял свят.

 

A post shared by Poli Genova (@poli.genova) on

Поли си купила пакет за Бали, и една от първите й работи била да отиде при шамана. Наложило се той да й направи три очистителни процедури. Едната била с чаша вода, която Поли трябвало да изпие и да я остави в стаята си през нощта, а на сутринта да му я занесе, за са си направи своите магии върху нея, Той казал на Поли, че има в тялото си, малко под ребрата, топче с магия и от нея идвали проблемите. Шаманът обаче успял да блокира черната прокоба. Дали от внушение или наистина, но гласът на Поли се върнал и тя пее като преди.