Поли Генова преживяла доста тежък инцидент, при който зверски си изкълчила глезена, докато карала кънки в района на НДК.

Каръщината станала само ден, след като певицата се върнала от прекрасната си почивка на морето и в момента кракът й е здраво обинтован, за да не се стигне до усложнения.

Приятелите на Поли разказват, че за всичко била виновна скуката. Тя не била човек, който ще седне да виси без работа и поради липсата на ангажименти, решила да се поразкърши малко. След като се екипирала като тийнейджърка, Поли се засвяткала с кънките, но някаква неравност на пътя й изиграла лоша шега и тя паднала изключително тежко.

За свое щастие на главата си имала каска, но забравила да си сложи налакътници и наколенки. Поради това и дясното й коляно се оказало зверски ожулено, но това изобщо не я притеснило.

По отношение морската почивка на звездата вече започнаха да се разказват легенди за романс с красив турист от Швеция. Тези слухове обаче останаха непотвърдени, защото в София певицата се прибрала сама и видимо щастлива.

Според познавачи на човешката психика, ако действително е намерила човека на живота си, тя щяла да изглежда обезверена и мрачна, а това съвсем не било така.