Поли Генова се оказа забъркана в любовен триъгълник с колегата си - певеца Саймън от британската група Blue, твърди bliasak.bg.

Малко след прибирането в България изпълнителката на „На инат” призна, че на афтърпартито сред конкурса двамата попрекалили с напитките и на сутринта се събудили в едно легло - и по-конкретно, в стаята на тъмнокожия англичанин.

Поли е категорична, че това е било просто купонджийска щуротия, без да се е случило нищо сериозно между двамата.

Наблюдателни журналисти, отразявали „Евровизия 2011”, обаче твърдят, че между двамата прехвърчали искри още щом се запознали при пристигането в общия им хотел в Дюселдорф.

След края на песенната надпревара Поли и Саймън продължили връзката си чрез имейли. Още повече че телефонният апарат на нашето момиче останал в стаята на англичанина.

Докато бил с Поли, Саймън имал и все още има сериозна приятелка – 24-годишната британска манекенка Мария Кука. Двамата се били сдърпали преди началото на „Евровизия” и тъмнокожият певец използвал момента да й изневери.



„Каква изневяра може да има, след като няма нищо консумирано с този мъж. Освен да е нов вид - душевна изневяра. Пишат си хората. Аз изобщо нямам представа дали Саймън е обвързан и коя е приятелката му. Докато бяхме на „Евровизия”, нито с него, нито с който и да друг от участниците сме коментирали кой си има или кой си няма гадже”, обсъжда пред „Монитор” Поли Генова информацията за любовния триъгълник.

Тя допълни,че макар да е била в Лондон преди дни, не се е видяла със Саймън, защото той бил на турне. Така нейният телефон все още си стоял у него.

В момента младата певица записва нова песен, която този път няма да е рокаджйиска, а балада. Когато не е в студио, тя работи в екипа на виртуалното магаре Марк О'Селски. В началото имало идея Поли да е ководещата. „Той обаче, като видя, че съм по-голям инат от него, избра Силвия”, през смях обясни Поли.