Младата певица Поли Генова определя 2011 г. като една от най-успешните в живота си.

Въпреки това тя има някои незавършени дела, които до средата на годината желае да й се случат.

"Вече искам да се преместя и да живея сама. Подготвям родителите си цяла година, въпреки че не съм от тип мамино детенце" разказва Поли пред Eva.bg

Изпълнителката си мечтае да живее в цветен, слънчев дом. "Много държа на цветовете, които ме заобикалят. Привърженик съм на цветотерапията. Имала съм оранжева стая, силно оранжева. Сега по-скоро бих боядисала всичко в бяло, а мебелите, акцентите ще са в слънчеви цветове"

Личи си, че Поли държи на цветовете, защото тя сменя цвета на косата си десетки пъти за последните няколко години. Само миналата година тя замени платинено русото с огнено червено, "Имала съм случаи да ходя със синя коса, с розова. Първата боя в косата ми беше в V клас, бях на 12 и си направих 2-3 кичура"

Според нея когато има успехи в кариерата, никак не й върви в личния живот.
"Много трудно се справям, даже в момента преживявам раздяла. Не мога да намеря човек да се задържи около мен. Най-дългата ми връзка е 4 месеца. Сигурно се отразява и заетостта ми. Дали не попадам на правилния човек, дали самата аз съм много непостоянна". Поли е убедена, че се чувства по-уверена и силна когато е сама и може би на това се дължат неуспехите й в любовта.

Иначе е широскроена когато става въпрос за бивши гаджета. Младата певица би поканила на рожден ден свое бившо гадже само, за да види как се е променил.

"Със сигурност на този рожден ден ще направя нещо подобно. Без огорчение. Според мен хората трябва да си остават приятели. Щом си бил толкова близък с някого, не бива да го отстраняваш от живота си, да го зачеркваш."