Днес Поли Генова е щастлива, семейна жена с малък син. Личният й живот обаче доскоро е изпълнен със страхове и обърквания, като дълги години в музикалната гилдия упорито се твърдеше дори, че блондито е почитателка на еднополовата любов. Между впрочем слухът тогава тръгна от роднина на изпълнителката, което до известна степен му придаде голяма достоверност.

Певицата не обича да се връща назад, тъй като първата й връзка с мъж е доста болезнена. А и това не е изненада, тъй като Поли остава девствена до почти немислимите за днешните разкрепостени стандарти 24 години!

„Първата ми връзка се случи, когато бях в края на студентските си години. Продължи няколко месеца, но…”, намеква Поли за следата, която закъснялата любов е оставила в сърцето й. За този период певицата разказва още, че е била патологично срамежлива, но се опитвала да го крие, като демонстрирала абсолютна незаинтересованост: „Показвах, че съм много над нещата, силна. Непознатите мислеха, че съм много надута, или обратна. Аз се правех, че не ми пука, а всъщност беше.. голяма буря”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Poli Genova (@poli.genova) on

Дълго време любовният живот на Поли Генова бе пощаден от медиите заради образа й на малка певица от детската вокална формация „Бон-бон“. Когато наближи 30-те обаче, а все още никой не я беше виждал с мъж до себе си, упорито се заговори, че е почитателка на еднополовите ласки, пише lupa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Poli Genova (@poli.genova) on

Завистници от музикалните среди твърдяха, че през годините на Поли никога не й е липсвала обич и интимна ласка, тъй като тя си я набавяла от свои приятелки, с които често смесвала отношенията. Преди време на Поли бе приписана връзка и с колежката й Люси Дяковска, с която в един период двете бяха почти неразделни и опасно близки. В крайна сметка обаче Поли се задоми с холандеца Джоузеф Шардън и дори му роди син.