Бившата манекенка Полина Гергушева, която замени Петя Дикова като водеща на предаването й "Култ" по Би Ти Ви, е проектоснаха на прочута фамилия, научи ПИК. Амбициозната репортерка зае мястото на Пипи в началото на март, когато щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков излезе в майчинство. Личният живот на една от най-лачените моми в частната телевизия е обвит с мистерия. Макар да има много обожатели из коридорите на Би Ти Ви, Гергушева не им обръщала внимание, тъй като била вярна на своя приятел Борис Мечкуев.

38-годишният бизнесмен е син на Веселин Мечкуев, който е член на Управителния съвет на Камарата на дизайнерите в България. Мечкуев-младши ръководи своето еднолично дружество с ограничена отговорност "Експро инвест", а заедно с баща си са собственици на общата им фирма "Мечкуеви ко". Предметът на дейност и на двете дружества е идентичен - изграждане на панаирни и изложбени щандове, пространствен графичен дизайн, интериорна и екстериорна реклама, хотелиерска, ресторантьорска и туристическа дейност.

Любопитно е родословното дърво на любимия на Гергушева. Фирмата на баща и син всъщност носи името на дядото на фамилията - художника Антон Мечкуев, който е е един от първите приложни графици на България и първият българин, влязъл в световната енциклопедия "Who's who in graphic art", научи още ПИК. От портфолиото на фирмата на гаджето на Поли Гергушева става ясно, че негови клиенти са все големи и щедри компании, които инвестират огромни средства в рекламата на продуктите си -няколко световноизвестни автомобилни компании, сред които дори "Мазерати", и още - "Хитачи", "Сименс", "Бош", родните "Каолин", "Теразик", един мобилен оператори, а също и няколко банки, за които Мечкуеви проектират изложбени и мобилни щандове за различни изложения из цял свят.

Избраникът на Поли, която на 19 години финишира като подгласничка на Антония Петрова в конкурса "Мис България, инвестира в пътешествия, екстремни спортове и изживявания. Когато не е заета със задълженията си в телевизията, Гергушева го придружава. Преди време, например, влюбените си подарили райско изживяване в Занзибар