Александрина Янкова, която нашумя като Поли от сериала „София ден и нощ” разказа пред Hotnews защо е напуснала филма, който Нова телевизия продължава да излъчва и през лятото.

Красавицата била в началото на връзката си с един от най-известните и перспективни ММА спортисти Даниел Илиев. Двамата се запознали в залата за тренировки и любовта пламнала от пръв поглед, разказаха Илиев и Янкова.

Младата дама, която учи режисура и актьорско майсторство в Нов български университет, избрала да даде шанс на любовта пред възможността да продължи да се снима, защото многото флиртове в сериала дразнели половинката й.

"Продуцентите не бяха коректни”, отсича с днешна дата спортистът, който тренира и кикбокс.

Той не крие, че е ревнив към красивата си половинка и очаквал поне да бъде предупреден какви сцени й предстои да снима във филма. След като това не се случило, Янкова била принудена от създателите на „София ден и нощ” да избира-мъжът до нея или сериала.

„Няма как да избера между лявата и дясната ръка” отговорила младата актриса, която днес не следи интригата в сапунката. Отдала се е на следването, работи като модел, играе в театъра и се радва на четиригодишна хармонична връзка с Даниел Илиев. Той е един от бойците на Combat Promotion и е завоювал последната си титла на ММА събитието SFC5