Половинката на Андреа, но не в любовта, а един от музикалните й партньори, изпълнителят Шаги мечате да бъде Хю Хефнър, според сайтът musicrooms.net

Въпреки безспорните му успехи в музиката, певецът е признал в интервю, че идолът му се занимава с коренно различни неща. "Хю Хефнър", отговорил Шаги на въпрос с кого би искал да си размени живота. "Много бих искал да съм ямайски Хю Хефнър. Винаги съм мечтал да бъда и пожарникар."

Шаги споделил още, че с радост би се срещнал с идола си, основателя на списанието "Playboy"."Не съм имал удоволствието да се запозная с него. А той продължава да бъде с тези млади жени. Голям мъж е!", добавил Шаги.

Шаги продължава да се занимава с музика, но е признал, че не е особено впечатлен от някои от новите музикални явления. 42-годишният ямайски изпълнител е един от най-успешните реге певци, благодарение на хитове като "Boombastic" и "Wasn't Me".

У нас поп реге певецът наскоро стана популярен покрай общите музикални проекти с дуото Сахара, в което изпълнители са нашата фолк дива Андреа и румънският певец и продуцент Кости. Заедно с Боб Синклер, четиримата обединиха усилия и заснеха видеоклипа към съвместното си парче "I wanna" в Маями. Тогава Шаги сподели, че е особено впечатлен от красотата на русата си колежка, припомнят от Blife.