Помакът Нури Семерджиев за няколко минути се превърна в най-обсъждания човек в България, след като при влизането си във „Фермата“ обяви, че у нас е нямало турско робство. Работещият в Англия мюсюлманин директно каза, че българите и техните завоеватели са били просто съжители, а ако турците са искали да сменят вярата на нашенците, са щели да го направят без проблем. След като изрече скандалните слова, той веднага се превърна в най-обсъждания човек във Фейсбук, където зрителите го определят като боклук и предател. Те са категорични, че той е избран, за да пали скандали в предаването, но предричат, че ще си тръгне пръв. Червена принцеса с два аборта също ще се бори за голямата награда.

Гергана е внучка на генерал Георги Милушев, който е последният шеф на Управлението за безопасност и охрана (УБО) по времето на Тодор Живков. Въпреки че на два пъти губи дете, днес се радва на едногодишен син. Богати близначки, които ще играят като един човек, подобно на Алекс и Влади във „ВИП Брадър“ директно дадоха заявка за победителки, защото било време жена да спечели формата, при това градско момиче. Ива и Йоана са дизайнерки в Мюнхен и наследнички на заможни родители.


Сред другите участници са вече обявените Дидо от Д-2, Ивайло Караньотов, Ваня Стамболова, две учителки, българка от Лондон с прякор Хитлер и за първи път ром, който била арестуван на 12 години.