В последните години Антонина прави на пух и прах клишираният образ на фолк певиците и чрез музиката и посланията си представя теми, които убягват на колежките й.

Фолк феновете следят с интерес всяко нейно превъплъщение, а почитателите й дори я титулуват с прозвището Кралицата на провокацията.

„Немога да не отбележа,че след „Пребиванье“ колежките ми не ги бият така ожесточено в клиповете им. Тези нелепи метафори, станали така актуални в последните няколко години, наистина ме вдъхновиха за създаването на този забавен проект.“ – коментира изпълнителката.

Социално ангажирана и близко до хората е и баладата „Мъртва страна“ и, макар да са минали седмици от официалното представяне на песента, Антонина подготвя нов проект. През социалните мрежи певицата попита най-верните си фенове какви са предложенията им за заглавието на новата й песен.

„Заглавието на песента наистина е вдъхновено от един от коментарите под видеото „Игрите на глада“ – признава Антонина – просто си представих каква ще е реакцията,ако направя песен с такава тема и заглавие и буквално в деня на промотирането на „Игрите на глада” звъннах на екипа си и казах –Имам идея!”

Очертава се голяма интрига, защото по-голяма част от феновете посочват като вероятен отговор „Певица на годината“, а самата Антонина не отхвърля категорично тази възможност. Оригиналният коментар, който се набива на очи, е „Хантонина певица на годината“ и феновете приписаха това име на проект.

Традиционно призът Певица на годината предизвиква голяма вълна от коментари и интерес от страна на фолк феновете. От години в гилдията има шушукания и подмятания по темата. И вероятността Антонина да подготвя подобен проект е доста голяма според коментарите във фейс бук.

Самата изпълнителка пази пълно мълчание около подробностите, но едно е ясно – феновете очакват забавление и като чели Кралицата на провокацията е готова да им го даде.