Младата надежда на попфолка Ангел се завърна преди броени дни от първото си задгранично участие в Палма де Майорка.

Като изключим един малък инцидент в близост до летището в Мадрид, където имал прекачване и полицаи го помислили за бездомник, изпълнителят на Ара Мюзик си изкарал чудесно на острова и се забавлявал, както сам признава, като дете, пише aramusic.bg.

Щастлива случайност било, че гостуването на Ангел в Палма съвпаднало с това на подвижен лунапарк, който идвал веднъж годишно. Певецът почти не пропуснал атракцион. В стремежа си да задоволи жаждата за адреналин обаче, накрая си изпатил. Станало му лошо, докато се возел на огромно виенско колело, което се движело със скорост 170 км/ч и това сложило финала на приключенската му вечер.

Далеч по-спокойно, но не с по-малък емоционален заряд преминали разходките на изпълнителя на "Мистър Шики" в местния аквариум и до популярната "Обърната къща".

"Това е уникална постройка! Всичко е нагоре с краката. За съжаление, беше затворена за ремонт и не можах да я разгледам отвътре, но някой ден ще се върна да я видя и дори си мечтая да живея в нея" - споделя развълнувано Ангел.