Форматът„Женени от пръв поглед“ се завръща в ефира на NOVA на 26 февруари от 22.00 часа. Социалният и телевизионен експеримент проследява живота на три двойки, са събрани от професионални експерти. Напълно различни и много атрактивни са новите участници в революционния документален експеримент. Сред тях има хора с различни вероизповедания, поп-фолк певица, двойка над 50 години и жена с дете от предишна връзка.

Шестимата авантюристи, които по една или друга причина не са успели да открият перфектния партньор, се впускат в предизвикателството на живота си в опит да излязат от зоната си на комфорт и да открият истинската си половинка. Те са готови да поверят съдбата си в ръцете на експертите, които да намерят идеалния кандидат за тях сред стотици претенденти.


Сред желаещите да се включат за участие във формата се отличават интересни и нестандартни личности като човек, отглеждащ тарантули, кандидат-политик с 6 висши образования, режисьор, пиколо, магьосник, яхтена стюардеса, модел, гвардеец, имитатор на звезди, психолог. Най-голям интерес за кастингите за „Женени от пръв поглед“ са проявили инженери и ИТ специалисти, по-голям е броят са желаещите дами, като сред тях има и такива на 18-19 години. 


Не пропускайте да проследите новите истории на смелите съвременни романтици във втория сезон на „Женени от пръв поглед“ всеки вторник и сряда от 22.00 часа от 26 февруари само по NOVA.