Футболистът Валери Божинов е в шок. Форумци измислиха какво да го попитат, а мъжът на плеймейтката Николета Лозанова, си глътна езика. В социалната мрежа,запалени форумци и почитатели на звездната двойка зададоха следния скандален въпрос на Валери:

''Я кажи сега, какво е да си женен за лека мацка?'' - отправиха питането си любопитните Фейсбук маниаци.

Този въпрос буквално втрещи футболиста, който има навика да изтрива негативните коментари от стената си в социалната мрежа. Явно въпросът, който му зададоха хората, го е уплашил и той отново реши да изтрие постовете в профила си. Следователно, започнаха да го укоряват,че се крие от отговор на този скандален въпрос. Навикът да оставят само похвали и ласкателства по профилите си е присъщ на звездната двойка. Лозанова обожава да изтрива лошите коментари, точно както прави мъжът й.

''Определено не знае какво да каже. И аз да съм на негово място,бих си замълчал, не от друго, а от срам!''- публикува коментара си мъж от Фейсбук.

Все пак остава надеждата, че Валери Божинов ще се помъчи да мисли какво да отговори на феновете си. В крайна сметка става въпрос за съпругата му, която откакто е родила, не знае кой гледа детето й - Никол. Плеймейтката е ''заета'' да позира заедно с приятеля си Азис в най-различни фотосесии, пише kliuki.bg.

Дали Божинов го е срам, или просто не може да измисли отговор – предстои да видим.