Точно преди две години по време на концерт INXS обявиха, че спират с лайвовете си и на практика се разпадат – новина, която разстрои феновете на една от най-култовите банди за последните десетилетия.

Е, всички вече можем да си отдъхнем, защото на 6-ти декември, INXS ще взривят сцената на Sofia Live Club.

Естествено, в ролята на австралийските рок легенди ще се превъплътят няколко от най-добрите родни музиканти – фронтмен на трибют концерта ще е перуанецът Алекс Линарес, вокалист на Mango Duende, китарист ще е Еди Мамиян от лайв бенда на Калин Вельов, басист е Сергей Крийнски (Серьга - Русия), пианист - Стефан Стефанов от Bora Dokle project, втората китара е поверена на Дарин Василев от ТЕ, който участва в последния албум на Jon Lord, а зад барабаните е бийтмейкърът Борислав Бояджиев по-известен като DJ Borche.



Към този силен музикантски състав ще се присъедини култовото лице на Babyface Clan – Насо Русков, оказал се върл фен на INXS, Владо Михайлов от Angel Sky, който е и бившият вокал на емблематичните за българската музика Сафо, както и мултиинструменталистът Мишо Шишков.

Така че, ако искате да чуете на живо и да пригласяте с пълно гърло на „Need You Tonight”, „Suicide Blonde” или „Elegantly Wasted” по-добре отсега отбележете датата в календара си и задраскайте следващата сутрин.