На 23 април е премиерата на сборника с български фантастични разкази „Мечове във времето“, петият и последен от поредицата „Мечове“.

Малко са българските книги, които постигат успех, а още по-трудно се получава ако говорим за поредици или сборници с разкази.

Поредицата антологии „Мечове“ на Националния клуб за Фентъзи и Хорър обаче е от добрите примери! След четири разпродадени сборника – „Мечове в леда“, „Мечове в града“, „Мечове в морето“ и „Мечове в космоса“, петата и последна книга от серията, „Мечове във времето“ ще направи своята премиера в неделя, 23 април от 19:00 в Книжен център „Славейков“ на площад „Славейков“ №7.

Десетте разказа в изданието изследват привидно познатия елемент за пътуване във времето, който винаги дава възможност за неочаквани сюжетни обрати и дълбочина на историята.

Авторите варират от доказани ветерани като Александър Драганов, Димитър Цолов, Валентин Попов - Вотан, Донко Найденов и Мирослав Петров, през нова вълна от таланти като Александър Цонков – Lostov, Даниел Иванов, Делиян Маринов и Димитър Запрянов, до популярни блогъри като Петър Атанасов от SciFi.bg и Полина Паунова (Lady Pol the Beloved).

Сборникът се продава от самите автори, които можете да намерите във Фейсбук, а на премиерата ще се предлага и с отстъпка.