Мисис България стана фолкпевица! Нeделина Цанева, която грабна приза за най-красива омъжена дама за 2019 година, пробива с първата си песен в лекия жанр. Цанева, която спечели и конкурса "Мис Силикон 2018", пее гола във ваната за черния рай, която е спохожда след раздялата с любимия й мъж.

Мислейки, че това ще й донесе свобода и нов живот, ежедневието на еротичната моделка се прeвръща в същински ад, в който не знае дали е жива, или мъртва. Докато изгората й отново не се завръща в живота й и двамата от Това е в резюме сюжетната линия на първото парче на напомпаната брюнетка. отзивите за парчето са полярни - от хвалебствия до иронични подмятания, че всяка плеймейтка е стиснала микрофона и става фолкаджийка.

Цанева се омъжи на пищна сватба през октомври 2019 г. в Благоевград. Носителката на титлата Мис Сoфия 2015 година даде сърцето си на Йордан Петров от санданското село Микрево. Тя стана първата носителка на титлата "Мис Силикон естетик" в 10-годишната история на най-скандалния конкурс у нас. Неделина е участвала в множество конкурси - "Мис Плеймейт", "Мис София" и "Мис Стара Загора". Носителка е и на титлите "Мис Стара Загора 2014" и "Best Erotic Model 2017".

снимка:инстаграм неделина цанева