Рекламен банер на сайта на перуанския вестник “Ел Комерсио”, информиращ за порно клип с участието на най-известната фенка на националния отбор на Парагвай Лариса Рикелме и футболист, предизвика невероятен фурор в Латинска Америка.

Мераклиите да се насладят на креватните изяви на парагвайката обаче се оказаха жертва на ловки хакери. Всеки, който е опитал да гледа видеото на Лариса Рикелме, се е озовал с компютър, заразен с вирус от типа – Троянски кон.

Наскоро стана ясно, че парагвайката има любовна връзка с аржентинския футболист на Серо Портеньо Джонатан Фабро. Именно този факт е придал достоверност на рекламния банер в сайта на перуанското издание.

Лариса придоби световна популярност именно покрай футбола. Тя бе избрана за Мис Мондиал 2010, където подкрепяше националния отбор на родината си. След световното първенство Рикелме се снима за редица мъжки списания от Южна Америка и Испания. Беше сред феновете на “гуараните” и на Копа Америка в Аржентина през юли тази година. Красавицата обяви, че ще се съблече чисто гола, ако нейният тим спечели титлата. После обеща същото и на Копа Америка. Това принуди мало и голямо да стиска палци на парагвайците, но те не можаха да сбъднат мечтата на Лариса, а и на...многобройните й фенове, пише blitz.bg.

Вижте фотогалерия: