Вече ви разказахме как звездата от „Двама мъже и половина” Чарли Шийн беше намерен гол и пиян в хотелска стая в Ню Йорк и отведен в болница.

Стана ясно, че порно звездата Капри Андерсън (с истинско име Кристина Уолш) всъщност е била неизвестната жена, която се заключи в дрешника на хотелската стая.

Тя се страхувала за живота си след като Шийн побеснял при мисълта, че портфейлът му е бил откраднат, от 22-годишната Кристина, пише "Дейли Мейл".

Драмата се разигра миналия понеделник, а сега разполагаме с още подробности по случая.

Според Андерсън Шийн преобърнал стаята с краката нагоре, хвърлял маси, чупил столове и блъскал по вратата на дрешника в опит да я изкара от там.

*Капри Андерсън

Твърди се, че Андерсън е наела опитен адвокат и ще изиска от съда в Колорадо да наложи на Шийн пробация заради насилие.

*Капри Андерсън

Изискванията си Андерсън подкрепя с думите, че Шийн я е държал там против волята й.

*Капри Андерсън

Шийн бил арестуван в същия щат на Коледа миналата година заради семейна разпра с третата си съпруга Брук Мюлер.

*Капри Андерсън и Чарли Шийн

Днес стана ясно, че Шийн е подал молба за развод с  Брук, предаде Асошиейтед прес.

Документите са внесени в съда в понеделник.

*Брук Милър държи в ръце малкия си син Боб

Шийн и третата му съпруга се ожениха през май 2008 г. и имат близначета. В молбата си за развод Чарли Шийн е поискал съвместно попечителство над децата.

Припомняме, че през август Шийн призна вината си по дело за нанасяне на телесна повреда от трета степен на съпругата си на Коледа миналата година в курорта Аспен в щата Колорадо. Сега в молбата за развод се посочва, че от момента на това пререкание двойката живее разделена, пише БТА. 

Междувременно телевизия Hustler обяви, че последната им порно пародийна ситуационна комедия „Това не са двама мъже и половина XXX” ще бъде пусната в продажба на DVD и Blu-ray днес, 2ри ноември.

*Евън Стоун и Мадисън Айви

Във филма играе порно звездата Мадисън Айви, която е много въодушевена от работата си по проекта.

Тя казва пред WENN, “Обичам да участвам в подобни чудати пародийни филми, а а също така да правя секс с Евън Стоун, в ролята на Чарли Шийн, е една сбъдната мечта.

Смятам, че Чарли Шийн е едно от лошите момчета на Америка, затова смятам, че уцелихме десетката със заснемането на този филм.

Междувременно Стоун каза, че да играеш Шийн било по-лесно отколкото смятал.

Hustler не е непозната територия и за Капри Андерсън: тя игра главната роля във филма „Barely Legal 96” по-рано в кариерата си.