Порно звездата Никита България е официалната годеница на Красимир Маринов – Големия Маргин.

21- годишната пазарджиклийка, чието истинско име е Виктория Радина, мечтае за семейство и деца от сикаджийския бос, пише skandalno.net.

Красавицата признава, че след четирите си секс филма, е прекратила кариерата си в порноиндустрията, най- вече заради известния си годеник.

Виктория среща Големия Маргин покрай ангажиментите си на модел към агенция „Визаж”, чиито истински собственик е именно босът на СИК.

Началото на връзката им е забулено в мистерия, но по всяка вероятност романсът им започва, докато Маргина все още е женен.

Днес, двамата вече живеят заедно и правят планове за общото си бъдеще.

Виктория Радина открито признава, че любовта си към гангстера от Смолян и не се интересува от страховитите истории, които се разказват за него.

Бившата моделка е откритие на френския порно режисьор Пиер Удман. С набитото си око, професионалистът забелязва Виктория сред тълпата посетители на еротично изложение в София.

Пазарджиклийката заминава на 19 години за Париж, за да снима първия си секс филм. Успехът я застига веднага и следват още три филма.

После, Никита България решава да се откаже от порното и да се върне в родината при семейството и приятеля си.

В момента, Виктория Радина е студентка по право и се надява един ден да стане добър адвокат.

Бившият модел на „Визаж” не се срамува от миналото си на порно актриса, но и никога не е гледала сериозна на кариерата си в сексиндустрията.