Брий Олсън стана порнокралица номер 1 на 2011 г.

Така поне смятат феновете на сексфилмите, които гласуваха в сайта на една от най големите продуцентски компании за производство на еротични филми – Digital Playground.

Родената в Тексас палавница от украински произход се пребори с жестоката конкуренция на колежки от ранга на Тера Патрик и Джеси Джейн. Брий стана особено известна в началото на тази година. Прясно уволненият по онова време от „Двама мъже и половина” Чарли Шийн заживя с нея и я обяви за своята „богиня”. После двамата се разделиха, а актьорът бонвиван й подари мерцедес, пише "Монитор".

“Щастлива съм, че хората оценяват моите усилия пред камера. Винаги съм се раздавала в компанията на колегите. Обичам да доставям удоволствие и на моите колежки, с които сме заедно в леглото. През тази година ще се опитам да оправдая доверието на феновете ми и да бъда още по-гореща в леглото”, заяви 25-годишната щастлива победителка.

Брий беше на върха в същата класация и през 2008 и 2009 г., като така стана една от най-вървежните актриси в порнобранша.