Българка, която щурмува Франция като порноактриса с псевдонима Камели Лаунч, се завърна у нас като победителка в конкурса “Мис Силикон 2014”.

24-годишната Габриела Иванова е от София, но току що пристигнала от Ница, където живее от пет години.

Тя се качи на сцената в Слънчев бряг и помете конкуренцията от хиалуронови джуки и силиконови бюстове.

Девойката не се поколеба и захвърли без свян горнището на банския си в разгара на вечерта. Този й ход обаче не впечатли особено публиката, която я освирка при коронясването.



“Короната ми тежеше и затова непрекъснато я придържах да не падне. Славата, която ме очаква оттук нататък, също не е лека задача”, разказа развълнувано силиконката.

Тя има по 400 кубика в гърдите си и твърди, че няма други хирургически намеси по себе си.

“Засега не възнамерявам да променям нищо повече във визията. Харесвам се такава, каквато съм, а силиконовият бюст ми даде едни гърди напред и по-голямо самочувствие”, заяви Габриела пред “Монитор”.

След победата на Иванова тръгнаха слухове, че всъщност тя е той. Някои предявиха подозрения, че Габи може не просто да е травестит, но и да е със сменен пол.

Победата й донякъде не изненада просветените, че именно тя е уговорената победителка месец преди самия конкурс. Напористата сексбомба се похвалила пред приятели, че именно тя ще е новата “Мис Силикон”. Запознати пък допълват, че титлата й струвала точно 20 000 лв.

За Габриела това били лесни пари, тъй като банковата й сметка стремглаво набъбнала, след като вече се е снимала в над десет порнофилма. Девойката заработвала и като еротичен модел, но главно печелела от ролите си в розовото кино.