Поредният скандал се завихри около актрисата Лиз Хърли.

Красавицата разбра по най-унизителния начин, че любовникът й Шейн Уорн, заради когото тя напусна мъжа си, й кръшка с порноактрисата Клои Конрад, пише bliasak.bg.

Самата звезда от филми за възрастни се свързала с клюкарско издание, което публикувало историята й.

„Ако Лиз си мисли, че с Шейн може да очаква любов като в приказките, значи е глупачка. На него не му е в природата да бъде верен“, заявила Клои Конрад.

Мадамата разказала пред медиите, че се е запознала с Шейн Уорн миналия септември благодарение на техен общ приятел.

*Елизабет Хърли и Шейн Уорн

Няколко дни по-късно тя му пратила SMS, с който го поканила на парти. В последствие съобщенията, които си разменяли двамата, станали още по-провокативни – в едно от тях Шейн дори предложил на Клои да направят тройка с нейна приятелка.

*Елизабет Хърли и Шейн Уорн

„Започнахме да си пишем горе-долу по същото време, когато той тръгна с Лиз Хърли. Той изобщо не се притесняваше да й изневерява с мен – беше толкова страстен, че често оставах посинена, а лактите и краката ми бяха протрити от килима. Дори се е случвало в един и същи ден той да спи с мен, а после и с Лиз. И то в едно и също легло“, похвалила се Клои Конрад.

„Ако Лиз си мисли, че той се е променил, много бърка. Тя е доста по-възрастна от мен и би трябвало да познава мъжете по-добре. Дори и за секунда не ми е минавало през ума, че съм била единствената. Всички, които познават Шейн, знаят, че той не е перфектният мъж, с когото можеш да се задомиш“, заключила порноактрисата.